Koniec Twiins? Vebi to v novej skladbe roztočila aj bez sestry

Známe slovenské dvojičky, ktoré spolu vystupovali pod skupinou Twiins, sa očividne každá z protagonistiek dua rozhodla ísť vlastnou cestou. Daniela Nízlová(33) sa bude starať o dcérku, ktorú má s jej slávnym priateľom Stanley Lobotka(25), ktorý bude počas absencie, keď sa nebude môcť starať o dcérku, hrávať futbal a budovať kariéru. Veronika Nízlová(33) sa rozhodla rázne zakročiť voči rozhodnutiu jej sestry. Pred týždňom vydala svoj prvý sólový singel, ktorý nesie názov Zakázaná.

Sestry majú veľmi blízky vzťah k sebe, aj keď už každá má svoju vlastnú rodinu. Veronika má síce určite na pláne, že bude mať časom deti, ale zatiaľ sú to len plány a ona sa ešte chce venovať spevu, ktorým sa preslávili obe z dvojičiek. Preto keď jej sestra oznámila, že ona si chce dať pauzu od spevu, musela ísť s veľkými obavami a strachom z nového na sólovú dráhu. Vystupovala so sestrou ako duo od útleho detstva, a preto teraz bolo pre ňu ťažké od toho jej sestru odstrániť. Pred týždňom nás však všetkých príjemne prekvapila. Vydala svoj prvý sólový singel Zakázaná.

Veronika vystupuje pod umeleckým menom Vebi. Skladbu Zakázaná, ku ktorej natočila aj úchvatný videoklip, si môžete vypočuť tu:




Pre verejnosť si nachystala menšiu ukážku, ktorú zavesila na Instagram v podobe tanečnej kreácie, ktorou sa inšpirovala aj na tvorbe tanca v klipe

Na konci decembra nám dala menšiu ukážku, ako bude vyzerať prevedenie tanca v jej novom videoklipe. Je značne vidieť, že tento príspevok bola taká menšia predloha pre jej novú tanečnú kreáciu, ktorú predviedla v klipe. Roztancovala sa na balkóne, kde vraj cez leto so sestrou toľko tancovali. Príspevok na Instagrame má takmer 200-tisíc zhliadnutí. O Vebi je veľmi veľký záujem hlavne zo strany mužov. Naša redakcia želá veľa úspechov jej novému hudobnému dieťaťu a dúfajme, že sa tento rok dočkáme aj jej vlastného albumu.






Bok po boku vystupujú už od útleho detstva 

 Na dôkaz toho, že dvojičky sú si nerozlučné, či už ako sestry, ale aj ako speváčky, nachystali sme si pre vás jeden z ich starších klipov. Sestry Nízlové sú si nerozlučné na pódiu, či aj v súkromí. Bok po boku vystupujú už od útleho detstva. Pre Veroniku muselo byť iste veľmi náročné vzdať sa tohto privilégia.

Videoklip k jednej z ich starších skladieb Viem, že mi chýbaš si môžete vypočuť tu:



Zdroje:
Instagram.com/veronikatwiins/
YouTube.com/TWiiNSchannel/
YouTube.com/MARCO_MUSIC/

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Nela Pocisková predstavila originálny singel Bez teba

Kde nájdeme cestu? Pandémia COVID-19