Zuzana Haasová po rozvode: Z dna na vrchol

Zuzana Haasová po rozvode: Z dna na vrchol 





Zuzana Haasová(39) je slovenská moderátorka, speváčka, spisovateľka, režisérka, divadelná, dabingová a televízna herečka. Jej staršia sestra je Monika Haasová, ktorá ako malá stvárnila postavu bambuľky v známom detskom seriáli. Jej ďalšia sestra Iveta je ilustrátorka, ktorá ilustrovala aj Zuzaninu najnovšiu knihu Cirkus Romána. Zuzana sa minulý rok rozviedla s Martinom Kostkom. Rozvod jej zanechal na srdci veľa jaziev, a keby nebola taká odvážna, určite by podľahla, ale najhoršie na tom je, že prišla o dedičstvo pre jej dcérku Romanu(15). S exmanželom Martinom bývala v prekrásnom rodinnom domčeku, o ktorý však po rozvode prišla s odstupným od exmanžela tridsaťtisíc eur. Do domčeku vraj vrazila šesťdesiattisíc eur, ale jej manžel to využil a dal jej len polovicu. Najsmutnejšie na tom je to, že Zuzana s dcérou pomáhali pri stavbe domčeka a stálo ich to nemálo úsilia, aby dom vôbec dokončili a teraz musia bývať v detskej izbe u mamy.



„Keď sme na dome všetci makali a ja s Romi budeme bývať v detskej izbe u mamy...“ vyjadrila sa Zuzana na sociálnej sieti na ich terajšiu situáciu, ktorú prežívajú.
,,Domček stavala aj Romi!"

Z dna na vrchol

Rozvod bol pre Zuzanu určite duševne i fyzicky veľmi náročný. Okrem všetkých tých konfliktov s  Martinom spojených so všetkým, čo sa dialo okolo, musela byť zdrvená. Ponížene sa vrátila do detskej izby k svojej mamine Oľge aj s jej dcérkou Romanou, ktorú má spoločne s hercom Romanom Féderom. Prvé manželstvo sa jej veľmi rýchlo rozpadlo. Ani sa nenazdala a bolo všetkom, čo ich vzťah s Romanom robilo vzťahom. Potom sa následne začal obrovský boj o dcéru a výživné. Napokon sa až tak odcudzili, že sa z nich stali takmer nepriatelia. Malá Romi to musela veľmi ťažko znášať, keď boli jej rodičia takto prudko na seba navzájom naštvaný. Muselo ju to zasiahnuť, ale vyrástla z nej krásna mladá dievčina, ktorá netrpí nízkym sebavedomím, ale práve naopak, je sebavedomá ale len zdravo, aby to mohlo prospievať jej aj spoločnosti. Zuzana mala posledné roky naozaj búrlivý život, ktorý sa s ňou nehral.  V druhom manželstve s Martinom Kostkom vyzerala veľmi spokojne, ale nakoniec z toho vyšla aféra ako lusk. Zo Zuzany sa stal takmer bezdomovec. Prirodzene materský pud jej to nedovolil, aby skončila na ulici aj so svojou dcérou Romankou. Dobrosrdečná mamina Oľga ich našťastie prichýlila u seba doma v bratislavskom byte v bývalej Zuzaninej izbe, kde doteraz žijú. Prvá radikálna zmena Zuzany sa týkala hlavne výzoru. Prefarbila si vlasy z blond na červeno. Nesmierne jej to takto svedčí. Omladla minimálne o 10 rokov. Nešetrí ani túžbou ukazovať sa, aby dokázala, aká je príťažlivá či už pre mužov ale samozrejme aj pre ženy. Pridal som vám  malú ukážku. Fotografiu Zuzany, na ktorej nešetrím chválou. Je božskáááá.....



Ďalšia fotografia sa týka zdravo sebavedomej Romi, ktorá prekonala chvalabohu všetky starosti s otcom či nevlastným otcom v zdraví. Plánuje ísť na konzervatórium. Má mať predsa po kom talent. O jej budúcnosti ako herečky sa minule v naživo vysielaní na Instagrame zmienila Zuzana.



Zuzana sa poučila zo svojich chýb, keď ešte bola v manželskom zväzku s predchádzajúcimi mužmi. Vydala knihu, prefarbila si vlasy, viac sa usmieva a číta na svojom Instagrame pri víne. 

Jej hviezda stúpa 

Na svojom profile na Instagrame sa blíži k magickému číslu 7000 sledovateľov. Za posledný rok jej pribudlo niekoľko tisíc nových fanúšikov. Zuzana Haasová je vzorom pre deti, ale aj pre dospelých, ktorí sa často pozastavujú nad jej vypracovaným telom, ktoré pôsobí neuveriteľne príťažlivo. Divadlo HAAF, v ktorom pôsobí, pripravuje rôzne zaujímavé predstavenia, ktoré pútajú širokú pozornosť, lebo sú náučné a zábavné. Karanténa na určitý čas znemožnila, aby sa predstavenia konali a Zuzane aj deťom to veľmi chýba, ale po prekonaní vírusu budú určite pokračovať.

Veľká šou 

Pred koncom roka 2019 sa ukázala Zuzana Haasová v šou Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina, kde vystúpila spolu aj so športovým komentátorom Ľuboš Hlavena a youtuberom Selassie. V šou predviedla svoje knihy, ktoré napísala. Dostala množstvo ocenení od divákov za svoje vtipné vystúpenie. Video má na YouTube niekoľko tisíc zhliadnutí, čo svedčí o tom, že Zuzana je v spoločnosti veľmi známa.




Zdroje:

Instagram.com/zuzana.haasova/
Instagram.com/romi.haas/
YouTube.com/Neskoro_večer:_Talkshow_Petra_Marcina/


Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Nela Pocisková predstavila originálny singel Bez teba

Koniec Twiins? Vebi to v novej skladbe roztočila aj bez sestry

Kde nájdeme cestu? Pandémia COVID-19