4 spôsoby, ako sa stať slávnymi

Staňte sa celebritami a zmeňte si život


Internet v dnešnej dobe ponúka množstvo príležitostí, ako sa presláviť. Veľa ľudí si myslí, že nie je ľahké stať sa celebritou, ale môj názor je úplne iný. V tomto článku vám chcem predstaviť reálne spôsoby, ako sa dostať na výslň. Pôjdeme po rade. Dúfam, že vám tento článok zmení pohľad na celý svet. Možno vám práve tieto rady pomôžu k tomu, aby ste zmenili zamestnanie a začali robiť to, čo vás baví.

1.Reality šou 

Prihláste sa do nejakej reality šou.Síce takéto programy bývajú často dosť drsné, ale určite sa preslávite, ak nezapadnete prachom. Ženy si napríklad môžu dať zväčšiť prsia a muži môžu začať posilňovať a cvičiť. Ženy si nájdu sponzorov alebo sa z nich stanú zmetáky a muži budú fitness tréneri alebo opäť ďalšie zmetáky spoločnosti, ktoré my všetci tak uznávame. Česť pár výnimkám, že sa s nikým významným nevyspíte a začnete si na seba zarábať poctivo. Ak odídete z reality šou a ste naozaj niečim výnimoční, budete influenceri, ale neviem, či by som to mohol nazvať niečim výnimočným, lebo keď si viete otvoriť ústa, neznamená to, že ste výnimoční. Otvoriť ústa viem aj ja, a aj malé dieťa.

2.YouTube 

Vyskúšajte natáčať videá na YouTube a staňte sa YouTuberi. Ak bude váš obsah niečim zaujímavý, budete mať veľa zhliadnutí a po nejakom čase na tom budete môcť aj zarábať. K tomu aby ste mohli na vašich videách zarábať, musíte mať 1000 odberateľov a 4000 hodín pozerania ročne. Touto cestou sa môžete presláviť naozaj rýchlo, ale neznamená to, že je to ľahké. Dokonca aj deti sa inšpirujú úspešnými príbehmi ľudí, ktorí sa preslávili natáčaním zábavných videí. Môže to byť aj vaša cesta k úspechu a sláve. 

3.Instagram a iné platformy 

Na Instagrame sa dá zarábať tiež celkom obstojne, ak máte dostatok sledovateľov a srdiečok pod vašimi fotkami. Označovaním produktov na vašich fotkách a ich reklamovaním zarobíte tiež peniaze, ale musíte mať 3000 sledovateľov. Neznamená to, ale keď máte menej sledovateľov, že si nemôžete zarobiť na Instagrame. Sú aj iné platformy, cez ktoré môžete zarábať. Keď sa stanete medzi ľuďmi obľúbení, ponuky sa pohrnú samé a verte tomu, že môžete slušne zbohatnúť. 


4.Talent

Nie je to práve tá najľahšia cesta, ako sa presláviť, ale ak do toho dáte všetko, môže to vyjsť. 

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lina Mayer je dôkazom toho, že aj na Slovensku sa dá robiť svetová hudba

How to become a famous actor

Rozvod a všetko, čo Vám môže pomôcť, keď sa Vám rozpadá manželstvo