Ako ju zaujať? Rady pre mužov

Čo sa najviac páči ženám na mužoch? Často kladená otázka, viacerí ľudia sa na ňu snažili odpovedať, ale ja vám na ňu s presnosťou dokážem nájsť odpoveď. V tomto článku vymenujem niekoľko vlastností, ktoré ženy na mužoch zaujímajú najviac.
 Ako ju zaujať?
Chlap musí mať šmrnc, byť vtipný, pozorný a počúvať ženským citom.

O aké časti mužského tela sa ženy najviac zaujímajú? 
Prekvapivé možno je to, že medzi ne rozhodne patrí zadok. Vyšportovaný zadok je pre ženy sexy, dokážu sa pri ňom vzrušiť, ak má muž poriadny zadok. Chlap by nemal mať veľký zadok, ale len primeranej veľkosti. Medzi ďalšie časti, o ktoré sa ženy zaujímajú, patria pery, tvár a napríklad aj nohy. Vyšportované nohy určite u žien dostávajú slušnú pozornosť.

Čo musí chlap spĺňať, aby zaujal ženu?
 Šport môže byť pre niektorých poriadna otrava, ale chlap by mal mať aspoň trochu svalnaté telo, aj keď to mnohé ženy nepriznajú, že sa im to páči. Povaha, muž by mal byť k naj galantný. Muži sú od prírody lovci, takže sa nemôžete báť ju osloviť a pozvať na rande. Možno pre niektoré ženy je pri výbere muža aj veľmi dôležité kritérium, koľko majú peňazí. Nemusíte byť milionár, stačí ak budete mať stálu prácu.

Muž, Shirtless, Fitness, Dospelý, Svalnatý, Športovec

Chlapov vzrušujú u žien veľké prsia,
ženy vzrušuje svalnaté telo.

Muž, Oblek, Obchodné, Muž V Obleku, Auto, Cadillac

Množstvo žien sa zaujíma o to, či má muž stálu prácu a dostatočné finančné prostriedky. Žena netúži len po peniazoch, len chce aby sa o ňu chlap postaral. Niektorí muži sa z histórie ešte stále nepoučili, muži boli lovci, museli sa postarať o svoju ženu a rodinu. V dnešnom svete musí chlap zarábať dostatočné množstvo peňazí a postarať sa o ňu. Ale treba si dávať pozor, lebo sú aj ženy, ktoré zaujímajú len peniaze a nemajú vás v skutočnosti bez vašich peňazí rady. 

Text/Obsah: Ajtu blog

Obrázky. pixabay.com

Komentáre

  1. Popravdě já, jako holka moc nesouhlasím s celým druhým odstavcem (části těla co se nám líbí).
    To o práci je zajímavé a určitě pravdivé, mě třeba nezajímají peníze, ale spíš to, jestli je kluk cílevědomý - nebudu ho muset v budoucnu živit já a zároveň mu nebude stačit být v práci, kde je malá pravděpodobnost vzestupu (protože já dostatek peněz chci mít a cílevědomá jsem taky dost).

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lina Mayer je dôkazom toho, že aj na Slovensku sa dá robiť svetová hudba

How to become a famous actor

Rozvod a všetko, čo Vám môže pomôcť, keď sa Vám rozpadá manželstvo