Victoria Justice pred pár dňami znovu naštartovala svoju spevácku kariéru

Victoria Justice(27) známa predovšetkým v našich končinách hlavne z pôsobenia v americkom populárnom seriáli V jako Victoria, ktorý bol vysielaný na televíznej stanici Nickelodeon, ktorá je zameraná prevažne na tínedžerov. Celý seriál sa v prvom rade točí okolo ctižiadostivej speváčke Tori Vega, ktorú stvárnila práve Victoria. Tori je tínedžerka, ktorá sa šťastne-nešťastnou náhodou dostane na strednú školu muzikálnych umení tzv. Hollywoodska stredná. Po boku tejto nadanej herečky sa v seriáli objavujú aj ďalšie známe tváre, ale jednou z mnohých tvárí, ktoré najviac vynikli v tomto projekte, je už v dnešnej dobe super známa a veľmi populárna speváčka Ariana Grande(27). Album, ktorý bol nahratý k seriálu, dostal obrovskú chválu od širokej spoločnosti a od Victorie sa samozrejme žiadalo, že po tak neuveriteľne úspešnom debute sa rýchlo uchytí aj ako profesionálna speváčka, ale opak sa stal žiaľ v tomto prípade pravdou. Po skončení seriálu sa síce Victoria snažila preraziť so svojou hudbou, nakoniec to však aj tak vzdala. Predpokladám, že kvôli tomu, že v danej dobe o to nebol dostatočný záujem. Ako to však nakoniec dopadne s jej novou tvorbou, o tom rozhodne len čas. Zatiaľ jej najnovšia skladba Treat Myself vyzerá celkom sľubne. Sami sa o tom teraz môžete presvedčiť, aký dojem vo vás zanechala táto hudobná novinka:



Z klipu je jasne vidieť, že ani pribúdajúce roky nezobrali Victorie Justice na kráse. Práveže je možno ešte pôvabnejšia než, keď sme ju mohli naposledy vidieť na televíznej obrazovke. Verím tomu, že ak bude aj zvyšok jej nového albumu aspoň rovnako dobrý ako táto prvá skladba, ktorú nám pred pár dňami predstavila, bude v nasledujúcom roku 2021 aspoň o jeden ďalší veľký hudobný počin viac na svete. 

S touto pesničkou, ktorá nesie názov Gold, sa Victoria snažila presadiť na svetovej hudobnej scéne tesne potom, čo sa skončil seriál V jako Victoria


V súčasnosti má aj táto skladba celkom dosť pozretí, keď to tak vezmeme, ale háčik je len v tom, že v počiatkoch uverejnenia tohto videoklipu to bol tak trochu prepadák... 

Následne prikladám ukážky songov z jej hudobného debutu, ktorý bol prezentovaný aj v seriáli: 

Ukážka č.1 

 

Ukážka č.2 

 

Ukážka č.3 

 

Instagram, Facebook a Snapchat 


Počet priaznivcov Victorie na sociálnych sieťach nonstop narastá. Za posledných pár rokov aj potom, čo pravdepodobne nadobro opustila známu televíznu stanicu Nickelodeon, sa neprestajne milióny ľudí prihlasujú na odber jej profilov/ kanálov, ktoré má na internete. Na Instagrame sa blíži do dnešného dňa takmer ku 20 miliónom followerov, na Facebooku sa jej oficiálna stránka páči vyše 14 miliónom ľuďom a na Snapchate má až 2-3 miliónov odberateľov. 


Zdroje:
YouTube.com/Victoria_Justice/
YouTube.com/Nickelodeon/
YouTube.com/Nickelodeon_UK/


Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Lina Mayer je dôkazom toho, že aj na Slovensku sa dá robiť svetová hudba

How to become a famous actor

Rozvod a všetko, čo Vám môže pomôcť, keď sa Vám rozpadá manželstvo